• Dus je bent klaar. Je hebt een leuke animatie video.

  Maar nu begint het echte werk: je moet ervoor zorgen dat mensen het zien. Het is tijd om een ​​commercial te maken. Natuurlijk kun je  veel geld uitgeven, maar ja… je koos voor animatie  omdat het een winstgevend medium is. Gelukkig hoeft het promoten van je video geen fortuin te kosten. 

  Stap 1: voeg het toe aan uw website 

  Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar als u een website heeft, waarom zou u er dan geen video op plaatsen? Dit verhoogt de aantrekkelijkheid van uw website, verbetert uw SEO-gegevens en geeft  bezoekers een link  om terug te keren of te delen met vrienden. Uw toelichting beantwoordt ook  de belangrijkste vragen van uw website bezoekers. 

  Stap 2: Bescherm uw video voor SEO 

  Een ander ding dat u kunt doen, is uw animatie video SEO-proof maken. Met andere woorden, je maakt het makkelijker voor zoekmachines zoals Google om jou te vinden. Verrassend genoeg werkt video-SEO min of meer als gewone website-SEO. Geef een aantrekkelijke en duidelijke titel. Geef mensen een reden  om  te spelen. Neem daarom ook een duidelijke beschrijvende tekst op waarin je meerdere trefwoorden  opneemt. Ook een goed idee: zet ondertitels onder je video op de website. 

  Stap 3: Veel plezier met delen  

  Als je waardevol wilt delen, moet je het van twee kanten benaderen. Eerst moet je ervoor zorgen dat je animatievideo goed genoeg is dat mensen hem willen delen. Aan de andere kant moet  delen zo eenvoudig mogelijk zijn. Het eerste deel moet worden gedaan bij de productie van uw geanimeerde video. Nu moet je het delen vergemakkelijken. Als iemand een link vindt op een sociaal netwerk, is dat niet erg aantrekkelijk. Upload je animatievideo’s dus direct naar alle sociale media. Zo kun je direct je video bekijken zonder dat je erop hoeft te  klikken. Het verlaagt de drempel om video’s te bekijken en te delen. Vergeet het scorebord niet. Soms kijken mensen stiekem films op het werk. Ondertitels zijn in dit geval erg handig omdat ze niet altijd het geluid activeren… 

  Stap 4 : Think Mobile 

  Steeds meer internetverkeer komt van  smartphones. Zorg er dus voor dat je animatievideo ook is geoptimaliseerd  voor mobiele apparaten. Het is belangrijk dat u het volgende verstrekt: 

  Een goede thumbnail 

  Een goede intro voor uw video 

  Consistente snelheid 

  Een visueel aantrekkelijke video met een interessant perspectief 

  Goed geluid dat  werkt via de luidspreker van uw telefoon

  channelorange.nl

 • Dingen om in gedachten te houden voordat je je eerste tatoeage krijgt

  Over vervaging gesproken: omtrekken en vormen zien er in het begin misschien scherp en glad uit, maar na verloop van tijd kunnen deze vervagen of zelfs vervagen. Het hangt allemaal af van de grootte en locatie van je tatoeage. Daarom is het belangrijk om na te denken over waar u uw tatoeage wilt hebben en hoe zichtbaar u deze wilt hebben.

  Vaak kan alleen de locatie de grootte van je tatoeage bepalen. Er is tenslotte maar een beperkte hoeveelheid ruimte op uw onderarm of bovenbeen.

  Maakt u zich geen zorgen als u de fijnere details nog steeds aan het raden bent. Uw artiest kan u helpen de voor- en nadelen van de locatie en de maatvoering af te wegen, en verwachtingen te stellen over hoe het voelt als u inkt krijgt.

  Als u weet wat u wilt, beschouw het dan als een teken dat u klaar bent voor de volgende stap: winkelen voor een artiest. Vraag je vrienden of ze je naar een specifieke winkel kunnen verwijzen, of laat Google of Instagram je in de goede richting wijzen.

  theartoftattoo.nl

 • soorten parkeergarages in Den-Haag

  Het is niet zo moeilijk om een parkeergarage te vinden. Er zijn parkeergarages in de stad Den-Haag waar men alle soorten voertuigen kan parkeren. Er zijn parkeergarages zoals Citysmartpark die goede service bieden in hun parkeergarages. Er zijn parkeergarages waar men kan parkeren en rijden op een motorfiets. En er zijn parkeergarages waar men kan parkeren en rijden in een bus. Op het internet kan men elke soort van parkeergarage vinden in de buurt van Den-Haag en kan men ze gemakkelijk vinden. Op het internet is het heel gemakkelijk om parkeergarage te vinden waar men een parkeergarage of een parkeerpad kan vinden. Er zouden meer voordelen moeten zijn van het gebruik dan van het huren van een garage uit Den-Haag. Het kost wat om een parkeergarage te kopen. Maar het is zeer zeker dat men het zelfs in zo’n situatie kan redden. Er zijn parkeergarages zoals Citysmartpark waar men zijn auto neer kan zetten. Er zijn parkeergarages waar men een dutje kan doen of kan lezen of relaxen. En er zijn parkeergarages die geschikt zijn voor kleine kinderen. De parkeergarage is ook beschikbaar waar men kan brengen zijn vrienden en familie en hoeft geen zorgen te maken over het rijden naar huis. Dus je ziet dit is een zeer goede manier van zoeken naar een parkeergarage in de stad. Als u niet vinden uw zelf in de bovenstaande plaatsen, zijn er andere manieren om te zoeken naar een parkeergarage. 

  citysmartpark.nl

  parkeren den haag

 • BEHANDEL ANNULERING IN TELEMARKETING

  Moet leren omgaan met afwijzing en doorgaan naar de volgende potentiële kans. Laat je niet zo in de steek, borstel jezelf en neem opnieuw. Telemarketing is ongetwijfeld geen gemakkelijke klus. Je moet wat weerstand opbouwen tegen afwijzing. Je moet doelgericht zijn als je de hoogten wilt bereiken. De prijs is belangrijk voor succes, maar dit zal niet vlekkeloos verlopen.

  Scripts zouden te formeel klinken omdat ze niet duidelijk hoeven te zijn waarom je belt en wat het doel is. Doe wat onderzoek naar uitdagingen of problemen en verwerk ze in uw reden voor de oproep. De klant integreren vanuit deze essentiële eerste paar seconden van het gesprek.

  Dit type marketing wordt gedaan door middel van telefoontjes om het aantal verkopen te winnen. Het werd voor het eerst gestart door een groep huisvrouwen, die een goede winst maakten door thuis te blijven. Later zijn er trainingen gegeven om deze vorm van marketing uit te breiden.

  Ook het bijhouden van uw verkopen is belangrijk. U kunt dit gebruiken om te weten wanneer en waar er vraag is naar uw producten of diensten. U kunt noteren welke regio, functietitel, leeftijdsgroep, sector, geslacht en andere zaken en uw bedrijfsstrategieën verbeteren op basis van de gegevens die u krijgt.

  Sky Liberty, gevestigd in Nederland, is een uitstekende keuze als u van plan bent om telemarketing te doen voor uw bedrijf of campagne. Het wordt vaak verward met televerkoop, terwijl beide termen hetzelfde kunnen klinken, maar ze zijn totaal verschillend. Een telemarketingagent moet afspraken maken met de prospects, terwijl een telesalesagent de verkoop telefonisch sluit zonder enige vergadering of afspraak.

  www.skyliberty.nl

 • ESSENTIËLE RIJTIPS VOOR TIENERS

  • Weersomstandigheden – regen, mist, sneeuw, ijs en verblinding – maken een groot verschil uit in hoe u rijdt en hoe uw auto rijdt. Oefen het rijden, onder gecontroleerde omstandigheden, bij alle weersomstandigheden, dag en nacht.

  • Voordat u voor het eerst gaat rijden, dient u een goede basiskennis te hebben op het gebied van rijvaardigheid. Breng zeker wat tijd door met rijden ‘s nachts voordat je je rijbewijs haalt en maak je eerste solo-avondcruise door de stad.

  • Mocht uw auto onverhoopt van de weg raken, haal dan uw voet van het gaspedaal en stuur de auto geleidelijk terug het trottoir op.

  • Breng uw auto naar een stedelijk gebied. Rijd door het centrum. Hierdoor raak je gewend aan het omgaan met zwaar stop-en-go-verkeer, stoplichten op elke kruising, volgborden, eenrichtingsstraten en de vele afleidingen van het stadsleven.

  • Breng tijd door op de snelweg. Rijden op de “grote weg” is niets zoals rijden op landelijke wegen. U moet tijd besteden aan het rijden in druk verkeer. Oefen het samenvoegen met het verkeer, het verlaten van de snelweg, het wisselen van rijstrook en het navigeren op verkeersborden.

  hallorijbewijs.nl